Op deze site vindt u alle actuele, volstrekt onafhankelijke, informatie over de prostaat en prostaatkanker. Deze informatie is gebaseerd op de huidige (inter)nationale richtlijnen. De Nederlandse Vereniging voor Urologie is verantwoordelijk voor de inhoud van de site.
De site is eind 2016 gereviseerd. Er zijn nieuwe bijdragen toegevoegd waaronder die over nucleaire geneeskunde en de keuzehulpen bij prostaatkanker. Andere bijdragen zijn geactualiseerd waaronder die van dr Bergman omtrent de behandeling van de uitgezaaide vormen van prostaatkanker. De site is thans ook  compatibel voor bezoek via Ipad en smartphone. En tot slot worden ook uw vragen vanaf heden weer beantwoord, waarbij het streven is dat binnen 48 uur te doen.

Hoe vindt u uw weg op deze site?
Onder de button ‘menu’ vindt u een uitklapmenu met de inhoud van de site.
Indien achter het item een pijl staat, kunt u door op de pijl te klikken meerdere onderwerpen vinden die onder het item vallen.

Bijvoorbeeld: klik op prostaatkanker – behandeling (niet uitgezaaid) – radiotherapie: extern.
Indien u op radiotherapie extern klikt ziet een filmpje waarin door een in dit geval radiotherapeut alles over externe bestraling wordt uitgelegd in de vorm van vragen en antwoorden.
U kunt het filmpje afkijken. Indien u op het naar beneden gerichte omcirkelde pijltje klikt ziet u de vragen uitgeschreven. Als u op de vraag klikt ziet u ook het antwoord. Tevens vindt u op deze bladzijde aan externe radiotherapie gerelateerde filmpjes.
De hele website is op deze wijze opgebouwd.
Van alle onderwerpen zijn korte filmpjes gemaakt met vragen en antwoorden door ter zake deskundige specialisten.
Door op het naar beneden gerichte omcirkelde pijltje onder aan de bladzijde te klikken vindt u geschreven aanvullende informatie over het betreffende onderwerpen alsmede gerelateerde onderwerpen.
Door op menu te klikken rechts boven aan de bladzijde komt u altijd weer terug in het hoofdmenu.
We hopen dat u op deze wijze eenvoudig uw weg vindt op deze site.
Mocht u aan- en of opmerkingen hebben of tips om de site te verbeteren wilt u ons dat dan laten weten via de enquete op de openingspagina van de site.

Stel hier uw vraag aan een specialist

Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *